На 15 април, бившата дива на руската естрада Алла Пугачова празнува своя 75-и рожден ден. Ако доскоро знаменитостта предпочиташе да се въздържа от гръмки изявления и коментари, сега изпълнителката периодично се обръща към обществеността по различни начини.

Този път тя пусна нова песен, която посвети на съпруга си.

Заслужава да се отбележи, че след бягството на певицата в чужбина, всяка нейна стъпка е под голямо внимание.

По-специално поведението на звездата, която нарече недоброжелателите си „слуги и роби“ и също така заяви, че „нормалните хора“ нямат място в Русия, разочарова мнозина.

Въпреки това, очевидно Алла Борисовна вярва, че прави всичко правилно, продължава да живее пълноценно, отглежда деца, издава нови песни и днес планира да отпразнува годишнината си в голям мащаб.

Като първи подарък за публиката и любимия си съпруг, комика Максим Галкин, Пугачова пусна песен.

„Плача на рамото ти, / Защо си толкова красива, / Понякога непоносима, / Но знаеш ли, това не означава / Изобщо нищо / В света без твоята усмивка, / Без моята голяма грешка“, Пугачова се обърна към публиката и съпруга си в музикална форма. 

Композицията „Плача“ е написана за певицата преди пет години от големия Леонид Агутин; Пугачова трябваше да изпълни песента на неговия юбилей, но не успя поради заболяване.

Сега творческият продукт най-накрая е представен на публиката.

Легендата на съветската музика Алла Пугачова се оказа една от най-големите жертви на съвременните геополитически спорове.

През 2022 г. певицата избяга от родната си Русия след началото на войната в Украйна и след като мъжът й Максим Галкин беше обявен за чуждестранен агент. Пугачова напусна с гръм и трясък страната, призовавайки властите да се отрекат и от нея.

В опитите си да намери мирно местенце за себе си и семейството си, изпълнителката се премести в размирния Израел. Според медиите в страната Пугачова е организирала огромно парти през изминалия уикенд, за да отпразнува 75-ата си годишнина, но вместо шампанско и веселба, певицата е трябвало да преживее иранския обстрел. По този начин примата на руската музика прекара тържеството си скрита в бункер в град Кесария.

За капак на всичко, изпълнителката е стояла сама с децата си по време на ужаса, докато съпругът й Максим Галкин е в чужбина. Комикът не коментира факта, че семейството му е подложено на обстрел, а само пожела в социалните мрежи успех на дефанзивните сили на Иран.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук