Младите певци Арти и Кристина Дончева, които се прочуха покрай участието си в различни певчески ралити формати, вдигнаха сватба.

Двамата са се венчали този уикенд край морето, като от снимките от щастливото събитие личи, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с един член, съобщава "Монитор".

„Оженихме се! Каквото и да напиша ще е малко! Искам първо да благодаря на семействата ни, които са прекрасни хора! Благодарим им за подкрепата, цялата любов и грижа. Благодарим на всички, които присъстваха! Благодарим и на всички, които се обадиха и на всички, които писаха, за да ни поздравят! На Артьом му благодаря.

Благодаря му за търпението през годините! Благодаря му, че ме обича толкова чисто и истински, заради цялата ми същност! Щастлива съм, че преминахме през огромни битки, за да стигнем до тук! Пожелавам си семейният ни живот да бъде много емоционален, за да поддържаме огъня завинаги! А любовта, тя винаги е била наш спътник и завинаги ще бъде. Обичам те, любов моя!", написа чаровната брюнетка в социалните мрежи.

Припомняме, че Арти и Кристина са в очакване на мъжка рожба.