Диляна Попова най-сетне е щастлива в личен план. Манекенката вече е преодоляла кризата в интимния си живот, защото сега има нов мъж до себе си, който се грижи всеотдайно за нея и за синът й от Блатечки – малкия Борил, пише "Уикенд".
Близки до Диляна издават, че от няколко месеца тя живее с популярния стилист Парашкев Тодоров, по-известен в арт средите като Финчи. Той приемал 2-годишният Борил като свое дете и малкият дори вече го наричал „татко”.

„Изглеждат като истинско семейство. Толкова са сладки тримата заедно!”, радват се приятелките на Диляна.

Според запознати семейната идилия на манекенката никак не се понравила на бившия й, а фактът, че напоследък Борил го отблъсквал дълбоко го наранил.

„Какъв е тоя – коафьор ли е, фризьор ли е?! Гейче някакво! Ще го размажа! Вие го побъркахте това дете. Не ме интересува с кого спиш, но Борил има само един баща и това съм аз!”, крещял Асен във входа на кооперацията, която обитава Диляна. 

Наблюдателни съседи докладват, че актьорът  бил полудял от гняв и с такава сила блъснал входната врата, че за малко не я потрошил. Попова пък гледала уплашено и дори била готова да извика полиция, в случай, че Блатечки стане агресивен. 

За щастие, не се стигнало чак до там, но според запознати манекенката била силно притеснена от публичния цирк, който разиграл Асен. Финчи пък се заканил, че лично ще се разправя с него, ако продължи да им прави проблеми.