Богдана Карадочева събра погледите с манекенска визия. Естрадната легенда е на път да се превърне във фиданка. Кралицата на шансона е отслабнала драстично и ако продължи в същия дух, на тялото й ще завиждат и 30-годишните й колежки, пише "Уикенд". 
Най-осезателна е промяната в краката на Карадочева. Хитовата изпълнителка спокойно може да носи панталони, поли и рокли с размер S, а глезените й са изящни като на манекенка. Гадже, та дрънка!

Преди дни Богдана се разходи по централния бул. „Витоша” – недалеч от дома й. Естрадната звезда се оглеждаше за таксита, а когато зърна жълто возило, помаха енергично. Колата беше заета, но за късмет на певицата, русокосата пътничка тъкмо беше достигнала крайната точка на маршрута си и щеше да слиза.

След като анонимната госпожа напусна автомобила, Карадочева пъргаво зае мястото й до шофьора. В следващия миг на лицето на водача се изписа широка усмивка – явно му беше приятно, че ще кара знаменитост. 

Такситата са любимият градски транспорт на Богдана. Изпълнителката на „Иване, Иване”, „Дано” и „Безнадежден случай” спечели преди години мерцедес в казино, но така и не се възползва от лимузината. Колата джакпот тя преотстъпи на съпруга си - маестро Стефан Димитров, и на сина си Лъчезар. „По-удобно ми е друг да ме вози, отколкото аз да шофирам. Познавам шофьорите на таксита, а и те мен. Говорим си, докато пътуваме, и времето минава неусетно”, коментирала е транспортните си навици една от най-успелите представителки на забавната ни музика.