Буквално преди минути вторият сезон на кулинарното шоу Hell's kitchen, което се превърна в едно от най-гледаните предавания от родния ефир, приключи. Колоритният водещ шеф Виктор Ангелов и интересните участници, както и звездните дегустатори, допринесоха за високия рейтинг.

Всеизвестен факт е, че кулинарното шоу се излъчва с леко закъснение. Още в началото на месец парил репортер на "ШОУ" разбра, че финалът вече е заснет и истинският победител във втория сезон се знае. Още преди месец победителят е грабнал чека за 100 бона - наградата, която продуцентите дават на последния "оцелял" в най-коментираната кухня напоследък. 


До самия финал на предаването останаха Веселина Чилева – Митров и Никола Симеонов.След оспорвана надпревара между двамата новината на БЛИЦ се потвърди. Големият победител в кулинарното шоу е именно Чилева.

Въпреки че в самото начало на шоуто никак не се справяше добре и Виктор Ангелов непрекъснато я получаваше, явно накрая е успяла да пребори конкуренцията и да вземе паричната награда. 

„Не знам дали съм била по-щастлива в живота ми. Това е най-големият успех, който съм постигала в някога в живота ми. Тази победа освен за себе си е и за всички жени, които някога са мечтаели да бъдат тук, но някой ги е тъпчел. Напред и нагоре“, заяви Чилева след грандиозния й успех.

„Разочарован съм, че Чилева победи, но въпреки това й желая успех. Плувай октоподе напред“, каза пък Никола, който остана втори в голямата надпревара за стоте хиляди лева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!