Този понеделник – 09.03. 2009 г. изтича обвързващият договор на поп-фолк певицата Бриана с музикална компания „Ара мюзик” и тя поиска да изясни подробности от конфликта и бъдещите й планове.
Още за нея:

Казва се Боряна Борисова Пантелеева, а артистичният й псевдоним е Бриана.

Родена е на 26 януари 1985г. в гр. Тутракан, зодия „Водолей”. Завършила е СМУ “Панайот Пипков” в гр. Плевен, специалност “Флейта”. В момента е студентка в Нов български университет, специалност “Поп и джаз пеене”...
В периода 1993 г. – 1997 г. има редица участия в турнета на предаването “Като лъвовете”, както и самостоятелни изяви в различни градове.
Като ученичка в СМУ “Панайот Пипков” е била включвана в многобройни концерти със самостоятелни вокални изпълнения и като солистка на вокални формации. В този период се изявява и като солистка на представителния хор “Звъника”, на който е лауреат. В сферата на популярната музика е участвала във фестивала “Златна Янтра” в гр. Велико Търново, както и в предаването “Хит минус едно”.
След 2004 г. като студентка в Нов български университет има участия в телевизионни музикални предавания, концерти в НДК, като солистка и водеща. Работила е в музикалните програми на следните софийски ресторанти и клубове: “Маската”, “Комити”, “Мистик”, “Горублянско ханче”, “Кошарите”, “Син Сити”, “Биад”, Мелитта” и др.
Репертоарът й включва над 300 песни в различни жанрове на български, италиански, испански, руски, английски и френски език.


- Как си Бриана, вече като самостоятелна, свободна и независима певица?

- Oт доста дълго време, чаках да бъде прекратен договора с фирмата. Защото така ще се чувствам много по-добре, защото ще поработя върху нещата, които съм замислила отдавна, но нямаше как да ги реализирам.

- Имаше ли специална среща за официално прекратяване на договора или просто споразумението ти изтече и ти нямаш намерение да го подновиш?!

- Това стана преждевременно, след като не можем да работим заедно поради доста причини, реших да им отправя предложение.

- Защо се разделихте така скандално, кaкъв е проблемът по-точно?

- Просто не се получи.

- Конфликтът ти конкретно с шефа Виктор Касъмов ли е или с някоя от твоите колежки там?

- Конкретно с него. С колегите си се разбирам доста добре бих казала. Е, има си и малки изключения, неизбежно е.

- Защо преди време ти отправи толкова яростни обвинения по адрес на певицата Емануела например, с какво не си съгласна още?

- Това е минало, нека всеки поеме по пътя си, който сам е избрал.

- А тя защо Ви нарече с една група „недоказани певици”, след като ти открито сподели твоята истина с медиите?

- Доказвам сe по моите участия, важно е да ме харесат хората.

- Най-скандалното нещо, което искаш да разкриеш тук и сега, след като вече свободно можеш да говориш.

- Е, вие по-скандалното го разкрихте и се завъртя навсякъде достатъчно дълго. Това, че по случайност стана така, не значи, че постоянно съм толкова скандална, както всички останали хора съм. Но действително обичам и провокациите и мисля по-свободно и разкрепостено, нo пак е в границата на допустимото.

- Какви са взаимоотношенията ти с другите ти колежки, които се обединиха около скандала по този повод, като Пепа „Секса” и Габриела или ти се разграничаваш от тях?

- Поддържаме си отношенията, много ги харесвам и като изпълнителки, и като характери, и трите сме доста борбени. Пепа продължи да работи с „Ара”, но се радвам, че ни подкрепи, когато стана конфликта, все пак всеки вижда как стоят нещата, няма нищо лошо да си каже мнението и позицията по даден въпрос, това е нормално.

- Ти стана известна със скандалния скайп-разговор с Мартин Стоев. Това не ти ли докара допълнително проблеми оттогава?

- Да, проблеми имаше, когато семейството ми и близките за мен хора прочетоха разговора във вестниците, не им е било особено приятно да видят, че веднага съм намесена в скандал и с това ще ме запомнят всички. Аз си имам приятел и на него също му беше кофти. От друга страна всички разбраха повече неща за мен, коя съм, с какво се занимавам, така че имаше и добри, и лоши страни.

- Родителите ти какво смятат за този скандален разговор, не те ли упрекнаха в нещо?

- Не им хареса разбира се, нормално е, но всеки човек сам избира и отговаря за нещата, които е направил, така че го приеха.

- Там по-точно става дума за виртуален и анален секс – ти самата предпочиташ ли го, практикуваш ли го често?

- Честно - не го практикувам... често! Виртуалния не е лош, когато двама човека не са заедно в момента, но друго си е на живо.

- Още ли не си се чула с Мартин Стоев оттогава по този повод или може би той отново се свързва тайно с теб по скайпа?


- Не съм, и нямам намерение. Само ще кажа, че когато върши нещо човек, трябва да си поеме и последствията.

- Въпреки че не си знаела, че разговора ти е копиран от личния ти скайп без твое знание, не се ли замисли после за последствията за Мартин Стоев и семейството му?

- И той не се замисли за мен, когато не ми каза, че е женен, нали?

- С кого дели в момента леглото си Бриана – кажи някакво име, възраст, професия, финансови възможности?

- Име няма да споменавам, но наистина съм щастлива в момента. Има си собствен бизнес нa 29 години e, не се оплаквам и от липса на възможности, бива си го в много работи!...

- Скоро ти беше засечена на купон по повод промоцията на новия албум на групата „Central Side”, там си се подкокоросала с младия 20 годишен Емо – това само ПР ли е или имаше нещо “по-така” с него?

- С Емо сме колеги и нищо повече. Поздравих него и групата на промоцията им.

- А сега накъде – в професионален и личен план?

- Нямам оплаквания в личен план, много добре си е всичко. А в професионален - имам общо три мои песни в интернет пространството, работя по нова, която ще е голяма изненада, надявам се.

- Коя е най-смелата ти еротична мечта?

- Не мечтая много, но пък сънувам често някой по-пикантни неща. А дали ги прилагам след това - тайна!

- Коя е най-любимата поза или манипулация на Бриана в секса?

- Нямам точно определена любима поза, важното е накрая всичко да е свършено качествено.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил