Анита Мейзер се забърка в пореден скандал, питайки в очите Калина Паскалева дали е предлагала сексуални услуги срещу заплащане. „Извинявай, не те познавам, но ми казаха, че си долна проститутка“. Тези думи изстреля тя без капка свян към писателката на снимките на „Черешката на тортата“, вероятно смятайки, че камерите вече са изключени, пише hotarena.net.
И този сезон шоуто не остава безразлична към любителите на пикантерии и жълтории, поднасяйки от ефира си добре оплетени интриги, замаскирани като кулинарно риалити. Всяка седмица пет популярни личности си дават среща в „Черешката на тортата“ уж за да покажат уменията си в кухнята, но всъщност сценаристите събират край масата все образи, които под една или друга форма не се обичат и се очаква да създадат скандал. На трапезата тази седмица са Анита Мейзер, Калина Паскалева, Моника Валерива, Явор Бахаров и Ваня Джаферович. Комбинацията е повече от взривоопасна, тъй като петорката е оплетена в сочни скандали, разиграли се неотдавна.

„Ох, дъщеря ми и мъжът ми са ми забранили да пия в ефир, защото после ще направя някоя издънка“, сподели Анита Мейзер и надигна чаша бяло вино, която изпи на екс. Ефектът от алкохола не закъсня.

Клюмайки над масата, опиянена от виното, Мейзер първо обвини Моника Валериева, че я е подстрекавала да пие, а след това започна да говори с Калина. В хода на разговора, без въобще да се притеснява, скандалната варненка обяви в очите на Калина това, което всички говорят зад гърба й – че е правила секс за пари.

Обстрелът над плеймейтката обаче не свърши дотук, след като Явор Бахаров се включи и зае страната на Анита. Не е тайна, че актьорът и Паскалева имат отколешна вражда, започнала, когато той я хвана как го снима тайно за предаването „Папараци“. След като я видя на местопрестъплението, Явор се развика по адрес на Паскалева: „Мръсна курво, ти ли ще ме снимаш, бе?“.

Вместо да си изкара една приятна вечер, на Калина й се наложи да доказва, че има не само силикон, но и интелект. Брюнетката изпадна в ситуацията да се обяснява какъв професионален стаж има, колко книги е написала, но въпреки безбройните изреждания на качествата си останалите не спряха да я иронизират и подценяват.