Бившият възлюбен на фолк дивата Анелия, за когото тя имаше силен мерак да се омъжи - Калоян Арсенов, вдига сватба в неделя. Синът на Долорес Арсенова ще се врече във вярност на приятелката си в столицата, а подготовката за празненството дава заявка, че Калоян и булката му ще се борят за приза "сватба на годината", пише "Телеграф".
За момичето не се знае много, освен че се казва Сара. Връзката им е по-малко от година, но тя така умело успяла да го оплете милионерския син в мрежите си, че той, без да се замисля много-много, й предложил брак, и то по възможно най-романтичния начин, разкриват близки до бъдещото семейство. З

Заради Сара Калоям забравил бившите си, сред които бе и Анелия. Самата певица наскоро разбрала, че бившият й любим ще вдига сватба, но не пожелала да му честити. Преди да се гаджоса с изпълнителката на "Пайнер", Калоян имаше дълга връзка с Мис България 2007 Юлия Юревич. Името на красавеца се спряга и с това на Елена Кучкова, но дали са имали връзка, не стана напълно ясно.

Купонът след венчавката ще бъде в елитен столичен хотел, а гостите са над 300. Свекървата Долорес ще почерпи близки и приятели за сватбата на сина си с висококласни напитки и многостепенно меню, което според запознати е избрала лично. Засега се пази в тайна програмата за купона, но по всяка вероятност това ще е поредната сватба, на която ще извиват гласове на музикални знаменитости от чужди страни.