Деян Топалски най-сетне официално представи новото си гадже, твърди HotArena. Двамата се появиха преди ден на ММА турнир в Свети Влас. Деян, който се прочу около участието си във "ВИП Брадър", упорито криеше новото си гадже, но явно моментът да я представи в публичното пространство е дошъл. Може би намеренията и чувствата му към новата изгора са сериозни. На снимките двамата изглеждат влюбени и щастливи. 
Красавицата се казва Николета Русинова. За нея се знае твърде малко, на страницата си в социалната мрежа тя е посочила, че работи във фризьорски салон, но дали това е актуална информация не е ясно. Тогава първи публикувахме нейна снимка, както се случва и днес. 

Деян вече окончателно е загърбил старата си любов Гергана Капзамалова, станала известна покрай участието си в реалите формата „Женени от пръв поглед”. Преди време дори се заговори, че планират сватба, но двамата се разделиха почти веднага след излизането му от ВИП Брадър.

Клюките свързваха Деян в афери с Моника Валериева, Светлана Василева и фолк певицата Преслава. Деян яростно отрече тези слухове и каза, че му е безкрайно неприятно името му да се забърква с подобни персони.