В истински хищник се е превърнала журналистката от bTV Гена Трайкова. От няколко месеца блондинката отново е сама и това се отразява на поведението й, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.
Една от най-личните моми в родния ефир шокира колегите си с пикантни коментари на работа. Красавицата лягала и ставала с мисълта за интимна компания, и не говорела за нищо друго в нюзрума.

Ей, тоя как искам да го скъсам“, или „Това сладурче няма ли да ме тръшне на бюрото“ били типични реплики на Гена по адрес на колеги от техническия персонал на телевизията, дивят се свидетели на избухванията на Трайкова. „Тази жена явно е много самотна и изобщо не го крие. Постоянно повтаря, че има нужда от як и корав мъж, ако ще да е последен простак. В кафенето на bTV не обсъжда предстоящите емисии, а единствено мъжки дупетра“, разказват хора от екипа.

В момента Гена се радва на компанията на кучето си–симпатичен дакел, който обожава и гледа като свое дете. Дребосъкът получава най-хубавата храна и витамини, а на вниманието към него биха завидели половината човешки отрочета у нас.

Досега Трайкова е имала две сериозни връзки–една с дългогодишния си колега Венелин Петков, с когото обаче се разделиха, тъй като тя не бе готова за семейство и с оператора Иван Георгиев. Тази връзка също не издържа, защото младокът се оказа неспособен да създаде дом и семейство, тъй като се чувства твърде млад за подобни отговорности.

Колегите й пък се притесняват, че от отчаяние може да попадне на някой неподходящ. „He й ce получава нa гopĸaтa и тoвa cи e. Πpи тoвa положение cĸopo нe c някой оператор или осветител, aми и cъc зидap мoжe дa я видим и няма дa ce yчyдим. Гeнa бъpзa дa нe изтъpвe последния влaĸ, нo дaнo нe нaпpaви гpeшĸa“, ĸoмeнтиpaт изтoчници.

При все, че вече е над 30, Гена Трайкова продължава да изглежда изключително привлекателна. И не са малко тези, които са убедени, че тя може да допусне грешка в отчаянието си.