Близо 100 човека се събраха в Свети Влас, за да аплодират новите носителки на титлата „Мис Силикон”. Журито в състав: Гергана Райчевска, Джулиана Гани, Виктория Петрова – единодушно избра новите носителки на титлата да са Анна-Мария Чернева и Неделина Цанева. Първа подгласничка стана ямболската красавица Силвия Алексиева, която разгорещи публиката с еротичните си изпълнения, като в края на вечерта остана без дрехи. Ива Таскова от Перник взе наградата на втора подгласничка. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Арти и  Danny Levan. Водеща на вечерта бе попфолк дивата Юнона.  Мис Силикон Стар стана Джулиана Гани, пише в. ШОУ.


Безспорно най-голямо шоу направи силиконката Силвия Алексиева, която свали горнището и покажа напомпаните си гърди на всички присъстващи. Шоуто й включваше еротични танци, въргаляне по земята и флирт с камерите и гостите в заведението. Останалите момичета я гледаха и видимо се забавляваха от гледката, но нито една не посмя да й прави компания в секси шоуто. 
 

Анна-Мария бе сочена за победител още преди финалната вечер. От няколко години насам не е имало толкова положителни коментари за победителката, колкото за нея. Вероятно това се дължи на факта, че вече е популярно лице. Взима много успешно участие в хитовия риалити сериал „София ден и нощ“, няколко попфолк клипа, а и покрай връзката й с Христо Сираков доста се шумеше. 

На „Мис Силикон” Анна-Мария се явила, защото й се сторило нещо интересно и различно. „Не съм очаквала да спечеля. Конкуренцията беше голяма, имаше много красиви момичета. Но тайничко се надявах да обявят моето име като победител и това се случи“, сподели тя.

Надява се, след като вече е носителка на тази титла, да получи повече предложения за работа и да направи интересни фотосесии. „Нямам представа какво ме очаква. Щастлива съм, че взех короната и не съм мислила какво ще ми се случва. Надявам се само хубави неща да ме съпътстват“, допълва тя. 

По повод ежегодните коментари, които не подминават нито един конкурс, че победителят си е платил, Анна-Мария е категорична: „Въобще не ме интересува кой какво си мисли и говори. Отдавна съм в тези среди и винаги са се говорили глупости по мой адрес. Такива неща не ги отразявам особено много“. 

Анна-Мария има по 500 кубика във всяка гърда и съвсем малко хиалурон в устните. С това приключват корекциите по тялото й. 
„Не смятам, че „Мис Силикон“ е пошъл конкурс, както се изразяват повечето хора. Не трябва да бъдат толкова дребнави. С лекота трябва да се гледат нещата и да не се говорят глупости по адрес на конкурса. Всичко беше на ниво и момичетата се държаха добронамерено. Нито едно от тях не ми е подливало вода по никакъв начин“, откровена е красавицата. 

Попадането й в сериала „София ден и нощ“ никак не е случайно. Не е поредната силиконова кукла, която се е уредила с участие в тв проект. Малко хора знаят, че тя всъщност е завършила актьорско майсторство за драматичен театър в Нов български университет и се води професионална актриса. „Ще се развивам в актьорската си кариера и се надявам скоро да има нови проекти, в които да се включа. Певческата кариера отдавна съм я зарязала. Това беше просто хоби, от което се отказах. Не е за мен, докато актьорското майсторство ще го развивам“, усмихва се тунингованата хубавица. Искрено се надява, че короната от „Мис Силикон” няма да й попречи в актьорската професия и бъдещи роли в театъра. 

„За семейство ми е прекалено рано да мисля, другия месец навършвам 25 години. Не се чувствам готова за семейство и деца. Имам си сериозен приятел, но дотам. Той приема моите начинания и няма нищо общо с шоубизнеса.  Не ме ревнува, радва ми се и знае, че това е шоубизнес“, направи откровение тя.

Красимир КРАСИМИРОВ, в. ШОУ