Елия и Валентин от "Игри на волята" са една от най-харесваните Инстаграм двойки, а общите им снимки трупат хиляди лайкове. Очевидно е обаче, че на този етап двамата не живеят заедно и поддържат връзката си онлайн. Поне засега.

От последните сторита на Елия става ясно, че тя си е в България и преподава, а в момента дори е изцяло преминала на онлайн обучение. Но това, което показа, е повече от любопитно, защото няма нищо общо с Вальо, а с... друг мъж.

И за изненада на всички - и той е част от "Игри на волята". Става въпрос за полицая Стоян, с когото очевидно също много са се сближили - достатъчно, за да играят заедно джаги. От кадрите пък личи, че са си прекарали доста забавно. "Питайте Стоян кой победи Аз или той? ‍️", пише под фотосите Елия, чието настроение издава, че вероятно тя е големия победител.
 

В коментарите последователи пък предполагат с усмивка, че Стоян е изгубил, защото още го болят раменете от носенето на Мани. "Ти ще си, защото него го болят раменете от носене на Мани (шегата настрана, дано се оправи машинката )", "Елияяя, тиии... на чашката, която държи Стоян, пише името ти ️️️️️", са част от мненията на хората в коментарите към снимката.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Елия (@_eliiyaa)


В същото време Вальо е във Великобритания и няма изгледи да се връща за постоянно в родината си, защото както сподели преди време - няма как да зареже всичко, което е градил в кралството, а и би било доста глупаво от негова страна.

Връзка от разстояние обаче, също не е лесно начинание, така че само времето ще покаже ще се получат ли отношенията между Елия и Вальо.