Емануела официално се върна при старо гадже. Чалга певицата дори представя Станислав Добрев като мъжа до нея. Брюнетката мъкне пернишкия бизнесмен с култов прякор Транспорта по участията си и не спира да го поздравява по микрофона, пише столичен ежедневник.
„Емануела само за него пее и всяка песен посвещава на него. Не крият, че са заедно. Седят един до друг и се държат за ръце в сепаретата", казват, виждали с очите си, как се държи двойката. Слуховете за подновяването на връзката между фолк дивата и бизнесмена тръгнаха още от рождения й ден през ноември миналата година, когато тя се похвали със снимка на плюшено мече, подарено й от Слави.

Именно тогава перничанинът се раздели със съпругата си, която уж хванал да му кръшка с приятел. Говори се, че Емануела е много влюбена в новия си стар приятел и след събирането им направо лети из облаците от щастие. Вече напълно била забравила богаташкия син Димитър Динев, който е баща на втория й син. Любовта между певицата с изумрудените очи и Слави Транспорта е с давност от 2011 г.

Те имаха краткотрайна афера, но се разделиха, защото той отрече пред медиите, че някога е имал нещо общо с певицата. Малко след това изпълнителката го нарече „най-големия селянин" и му затвори вратата уж завинаги. Според източниците ни Слави, той сам пожелал да възобнови връзката си с Емануела, обнадежден от поредната раздяла на Емануела.