Дъщерята на Гала от „На кафе”  е решила да остане да учи у нас и се е спряла на специалност журналистика. Тази година Мари беше абитуриентката, като завърши Немската гимназия с отличен.
„Тя пише добре и тази специалност като временен вариант е добър избор. В продължение на две години ме убеждаваше как трябва да продължи образованието си в Италия. Не знаеше какво иска да следва, но беше категорична, че това е страната. Преди няколко месеца се влюби и се отказа”, сподели Гала пред столичен седмичник.

Известната щерка обмисляла и варианта да се занимава с хотелиерство и кулинария, защото била силна в приготвянето на сладкиши:

"Прави торти, които приличат на произведение на изкуството, но ги прави по 3 дни. Веднъж й казах: „Хората ще умрат от глад, ако чакат ти да ги нахраниш, тази торта не е за изложбена зала“ и тя се съгласи, че може би сладкарството не е нейното нещо."


Гала допълва, че дъщеря й не трябва да бъде толкова хаотична:

„По мое време това беше недостатък, но сега младите трябва да са напористи, а тя чака нещата да й се случат от само себе си”.