Ето какво яде всяка сутрин певецът Галин
Взел една малка тенджера и хубаво я напълнил догоре с ориз
Сутрин яде по 5 яйца, като към тях добавя филийка черен хляб с фастъчено масло Понякога иска да започне деня с нещо сладичко. Пък и, честно казано, яйцата му омръзват. Тогава певецът си приготвя пълнозърнеста палачинка с червени боровинки. Освен закуска Галин има още 4 хранения до края на деня, като всяко включва по 160 г месо. В повечето случаи изпълнителят избира между пилешко или телешко. Често си прави и конски кюфтета. Рибата също е част от менюто му, макар че от нея му става тежко.
Докато повечето хора вечерят с нея, Галин си я позволява в обедните часове. Най-често яде сьомга, но не прекалява с нея. Каквото и месо да избере, към него винаги добавя гарнитура. Най-често това е ориз. Певецът го яде абсолютно чист, като не го овкусява със соев сос или с каквито и да били други подправки. Когато му омръзне и това, предпочита печени картофи. Не яде никакви десерти. Често ги замества с някой сезонен плод През лятото любимият му е динята. Все пак не прекалява с яденето ѝ, защото е много водниста и бързо го засища. След нея му е много трудно да направи останалите си хранения за деня.
Галин е много стриктен в изпълнението на хранителния си режим. Той не яде пържено, но преди два месеца излязъл на ресторант с приятели. Тогава някой от масата си поръчал пържени картофи. Галин решил да си открадне няколко от порцията на приятеля си. Учудващо дори и за него, стомахът му не понесъл двата пържени картофа. Станало му зле Все пак това не е единственият път, когато певецът си позволява да наруши хранителния си режим. Когато пътува в чужбина, не може да подмине местната кухня.
Той е обиколил доста страни. Пробвал е индийска, китайска, японска, италианска и френска кухня. Любимата му обаче е испанската, като ястието, което харесва най-много, е паеля с морски дарове. Освен пържено изпълнителят избягва и млечните продукти. “Най-голямата заблуда е, че млякото е полезно”, казва Галин. Все пак певецът е на мнение, че нищо не е вредно, стига да е в нормални количества. Това се отнася в пълна сила за начина му на хранене.
НЕГОВАТА РЕЦЕПТА
Палачинка с овесени ядки и червени боровинки Подходяща за вкусен и полезен старт на деня ПРОДУКТИ 2 яйца 100 г овесени ядки сушена червени боровинки
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Смесваме яйцата, овесените ядки и червените боровинки. Разбъркваме ги с вилица, докато стане достатъчно гъста смес за палачинката. Изливаме я в нагорещен тиган, който е съвсем леко намазан с масло. Изпичаме палачинката добре и от двете страни.
Източник: "24 часа"
Последвайте ни
0 Коментара: