Актрисата Радина Кърджилова, която преди ден реши да не обръща внимание на метеорологичните прогнози за дъжд и лошо време, се отдаде на почивка с двамата си сина - Христо и Йоан.

Звездата обърна гръб на столицата и замина за един от любимите си български градове, разположен по крайбрежието, а именно Бургас. От там тя зарадва своите почитатели с множество кадри от плажа, наситени с горещи емоции, пише life.dir.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)


Хубавицата официално даде старт на жаркия сезон, споделяйки в личния си Инстаграм профил поредица от снимки, направени на морския бряг.

На тях тя е облечена в светлосиня дълга рокля и сандали, стоейки на метри от водата, откъдето с усмивка на лице се радва на вълните и безкрайния хоризонт, ширнал се пред очите ѝ. Половинката на Деян Донков изрази силните си чувства към мястото, поставяйки към изображенията няколко сърца.

"Нямам по-любим град от Бургас! И тъй като съм наполовина бургазлийка, поздравявам всички от този приказен град", написа тя към един от постовете си.

По-късно Кърджилова сподели няколко фотографии, разкриващи разходката ѝ из красивата морската градина на селището, за която се е избрала да сложи бяла риза, чиито дълги ръкави е навила до лактите, и широки бежови панталони с висока талия, напълно подходящи за дълги обиколки.
 
Най-сериозно впечатление на последователите ѝ в социалната мрежа обаче направи фотографията, на която тя позира върху горещия пясък по бански костюм от две части в цвят "пепел от рози".

"Море... Лято... Най-чаканият сезон за мен... и най-любим!", гласи посланието ѝ към кадъра, събрал хиляди харесвания.

"Прекрасна си", "Изглеждаш магнетично и вдъхновяващо", "Истинска жена", "Една от малкото, които запазиха естествената си красота" са само част от комплиментите, които нейните фенове написаха в коментарите под него. Част от тях отбелязаха, че сега - след раждането, изглежда по-добре, защото тялото ѝ изглежда още по-женствено, в сравнение с предишната ѝ слаба фигура.
 
"Да не си посмяла да свалиш и килограм!", закани ѝ се една от потребителките на платформата.

Радина, която стана майка за втори път в края на март т.г., качи в акаунта си и няколко снимки, на които компания ѝ правят нейните две момчета, с които споделя всички вълнения, идващи с ваканцията ѝ.