Семира се оказа една от колоритните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята". Именно благодарение на нейните добри напътствия, племето е в Резиденцията след две седмици на глад и мизерия край Дивата река.

Красивата брюнетка неведнъж досега в шоуто е показвала, че държи много на това да отстоява мнението си и да го защитава докрай и със сигурност е от хората, които трудно отстъпват от позициите си.

От профила й в социалните мрежи става ясно, че тя е доста активна там, освен това обича да споделя информация за себе си, както и за местата, които посещава.
 

От сторитата й, споделени в последните часове пък става ясно, че Семира се е сприятелила с други двама участници от шоуто - Туджаров и Елизабет. Предвид, че и тримата са от различни племена към момента, явно предстои да видим интересни сближавания между членовете на отборите.
 

Иначе брюнетката в момента е студент в Нов български университет. Обича природата, разходките в нея, както и да тренира - нещо, чиито резултати виждаме и в Игрите.
 

Има сестра, която има дъщеря, а с племенничката си Семира явно има специална връзка, защото тя често присъства в сторитата й. Момиченцето се казва Тиана.