Голяма интрига е произлязла от сватбата на лятото между красивата ТВ водеща Виолета Манчева и Георг Георгиев, лидер на младежкото ГЕРБ, пише "Марица". 

Кумуваха самият Бойко Борисов и приятелка на журналистката.

Естествено, най-клюкарският момент се оказал кой ще хване букета. Честта се паднала на друга прочута красавица - Виктория Готева от bTV.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Колегите веднага започнали да майтапят хубавицата от Пазарджик дали пък някой Дон Жуан вече не е коленичил с пръстен. Засега чакаме отговор.

Виктория е родена в Пазарджик, където завършва езиковата гимназия „Бертолт Брехт“. Любовта ѝ към литературата я насочва към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където завършва „Журналистика“.

След това учи „Европейска интеграция и дипломация на ЕС”. През 2016 г. Виктория прекрачва прага на нюзрума на bTV като стажант. Година по-късно се присъединява като репортер към екипа на „Тази сутрин“. През пролетта на 2019 г., след кастинг, става водеща на сутрешните и обедни новини по bTV

Иначе сватбата на Виолета и Георг беше край Троянски манастир, след като преди това двамата се врекоха пред бога в Светата обител. На купона присъстваха елитът на ГЕРБ и колеги на булката.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук