И тази седмица модните гафове на популярните личности не бяха подминати от гилотината на лорд Евгени Минчев, описани в рубриката му в „Телеграф“.
ДУНАВ ИЗВИРА ПОД НА ИВАНА СУКМАНА

Какво ще кажеш, да се напием, преди роклята на Ивана да разбием… Да кажем, чаша узо, дребна цаца и розова тарама с препечени филийки стигат за да поемем с лекота тази визия на Ивана. Обичана и отричана, звездата ни се явява като фалшивите образи на Дева Мария, в различни интерпретации и на неочаквани места. Ето тук, върху певицата се стичат вади от дрънкулки, чиято обща стойност възлиза на една порядъчна сергия. Черната блуза или рокля, то не става ясно поради стойката на госпожата, разкрива истински Шварцвалд, изпод който не извира Дунав а някакви мишници, добре окосени, но излишни в кадъра. Прическата е дадена на отчет в службата по случайностите и може би затова изглежда така вятърничава. Тежка гривна въздиша по Вторични суровини и довършва небрежния моден портрет на Ивана.
 
ЩЕ ВИДИМ ЛИ ВАСИЛ ПЕТРОВ РАЗЛИЧЕН?

Стилът на Васил Петров е като хладилниците Мраз - веднага можеш да ги различиш . Вечният тъмен блейзер, бялата яка на ризата и пошет са плакат на сценичната му увереност и негова визитна картичка. Прическата- свенлив архипелаг на козметични продукти за коса, за които има винаги един и същ попътен вятър. Копчетата правят блейзера да изглежда като апарат за морзова азбука и затова може би трудно разбирам присъствието и сигналите  му върху Петров. Позата , стил Могумаев и Кобзон би могла да бъде по-раздвижена, но това се обуславя и от евентуалният нов стайлинг. Време ли е Васил Петров да носи шапки, евентуално да промени нещо в облеклото си или просто така му е изгодно. Финансово и всякак. За да не бъда празнословен- представям си певеца с една широкопола шапка, не чак толкова широкопола, колкото беше при Бисер Киров и шал, копринен, но не толкова копринен, колкото би носила Лайза Минели.
 Д-Р СМИЛОВ И НЕРИ ВЪВЕЖДАТ СИНЬОТО

Истински благородници на добрия вкус, бизнесдамата Нери Русева и топ стоматологът д-р Смилен Смилов, разбиват клишетата за мода това лято. Макар синьото да не е поставено официално на световната  trend карта и за него да се говори все още неуверено, двамата му се отдават тактично, без напрежение и енергия, която подхожда на сезона. Русева, по която се равняват повечето млади бизнесдами, очертава фигурата си по начин, които и придава още сексапил. Шапката се втурва в помощ на вътрешния и аристократизъм и го поставя на преден план чрез умело подбраната шапка. Д-р Смилов внушава авторитет и естетически познания, без да излиза от позволените граници а просто ги очертава според вкуса си.
 "ШАПКА ВИ СВАЛЯМ”, ДИОМОВ

Истински моден Титаник разлюлява пространството. Богдан Томов, усмихнат неправомерно спрямо облеченото, е потънал в червенината на една ежедневна блузка, каквато обикновено носят голфърите. Брандирана с всевъзможни надписи, с нагъната като крив улук яка, тя става за изхвърляне на съботната смет но не и за звездните му прояви. До него, жив и здрав, във видимо отличен дух и настроение, композиторът Стефан Диомов е разновидност на стендаловото Червено и черно, само че по един странен начин. Ризата има текстура, като зле започнат и ужасно завършен изкуствен мрамор, който някои хора в Меден рудник поставят като плот на кухните си. Приемайки ризата за именно такъв плот, ще продължават да режа на парчета вкуса на талантливия мъж върху него. Говорейки за кухня, дали това на главата диомова е гевгир или опит за шапка, каквато не съм виждал от времето на ранния Златен Орфей, по-скоро от обслужващите техническата му част. Много искам Диомов да каже искрено „Шапка ви свалям” и да изпълни това обещание вовеки.