Джони Деп може да се завърне в следващата част на хитовата поредица "Фантастични животни", след като спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд, заяви Мадс Микелсен.

Звездата от "Карибски пирати" изигра образа на Гелърт Гринделвалд в спинофа и предисторията на филмовата поредица за Хари Потър, но по-късно беше заменен от Микелсен.

Деп беше помолен да се оттегли една седмица след началото на продукцията на третата част от поредицата "Фантастични животни: Дъмбълдор“ през 2020 г., след като загуби дело за клевета срещу „Сън“, който го нарече "бияч на жени".

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Сега, след като отново спечели широко разгласеното дело за клевета срещу Хърд заради нейна статия във „Вашингтон пост“ от 2018 г., шансовете той да се завърне във франчайза се увеличават.

В интервю за „Deadline“ Микелсен заяви: "Очевидно е, че сега курсът се е променил - той спечели делото, така че нека видим дали ще се върне. Може би. Аз съм голям фен на Джони. Мисля, че той е невероятен актьор, мисля, че върши фантастична работа.

Така че не бих могъл да го копирам. Това би било творческо самоубийство", добави той. Феновете му са много, много мили, но и много отдадени. Не общувах твърде много с тях, но можех да разбера защо са им разбити сърцата", сподели Микелсен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук