Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - "Братя". Продукцията приключи излъчването си в края на миналата седмица. А финалът бе отворен, което още повече предполага, че през есента ще има продължение.

Пети сезон ще има най-вече заради зрителите. Феновете на сериала искат кримипоредицата да не спира. А щом е така, най-вероятно от екипа ще измислят продължение. Засега всичко е в ръцете на телевизията, която излъчва епизодите. Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да съществува, съобщава standartnews.com.

Шансовете от Нова да откажат продължение на сериала са минимални. "Братя" за кратко време се превърна в най-гледания български сериал. Актьорският състав играе перфектно ролите си. А драматичният сюжет държи зрителите на тръни всяка серия. В последните кадри на последния епизод жената до Сандо - Гери, почина в ръцете му. Бащата на двамата братя - Филип Карамитев, изигран от Христо Шопов, избяга в Гърция, след като полицията е по следите му. А главният герой Денис Топал бе освободен от висши служители от полицията.

"Братя" започна своето излъчване на 7 септември 2020 година. За кратко време лентата набра скорост и стана любима на аудиторията. По неофициални данни това е най-гледаният роден сериал за последната година. Като побеждава в с много останалите родни поредици.

"Имаме снимани повече от 220 епизода и зрителите продължават да гледат тази вълнуваща история. И очевидно нещо ги предизвиква да го правят. Този сезон може би беше най-трудният за заснемане от всички останали. Четирима човека се разболяха от COVID-19. Но намерихме начина да го случим и да се справим с всички несгоди. Искам да благодаря на целия екип", обясни продуцентът Краси Ванков, пише столичен ежедневник.