Световноизвестният дизайнер Том Диксън с безплатна лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Лекцията ще се проведе на 15 юни 2023 г. от 15:30 ч. в аула „Максима“.

Том Диксън е световнопризнат дизайнер, чиито проекти са вдъхновение за цялата индустрия. Той е известен с иновативния си подход и емоционалното си въздействие върху пространството, а негова запазена марка са уникални осветителни тела, както и продукти за дома, които придават неповторим характер на всяко помещение.

Брандът му е представен в 90 страни и има представителства в Лондон, Милано, Хонконг, Ню Йорк, Токио, Шанхай и Ханджоу, а продуктите, които създава са международно признати и оценени заради пионерското използване на материали и техники.

По време на посещението си в УАСГ, той ще сподели своя опит от света на дизайна и ще разкаже за творческите си визия и техники за създаване на иновативни и функционални предмети. Входът за събитието е безплатен, а срещата с Том Диксън е изключителна възможност за всички, които искат да получат безценни знания от един от най-влиятелните и талантливи дизайнери на нашето съвремие.

Лекцията е организирана от Алекс Ковачев - собственик на студио за интериорен дизайн ИДЕА, Гергана Малкоданска - собственик на шоурум Елегант Ливинг и Университет по архитектура, строителство и геодезия.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук