Вчерашният първи епизод на кулинарното предаване на Нова телевизия - „Hell`s Kitchen“, започна по инфарктен начин. Както БЛИЦ вече писа трима от участниците бяха приети по спешност в болница.

Един от участниците – Хани Оф, се почувства изключително зле. Заради това се наложи линейка да посети по спешност студиото на предаването.

Лекари го прегледаха, сложиха му система, но се наложи той да бъде откаран към болница.

Освен него към лечебното заведение бяха препратени и Невена Василева и Светлозар Искренов.Сега обаче се разбра и причината за извънредната ситуация. Оказа се, че първоначалната „жертва“ била Хани, а в следващите два часа се тръшнали и Невена и Светлозар.

Тримата били повалени от коварен вирус. 

„Невена, Хани и Светлозар не се чувстват добре. Линейката вече пътува към болницата и очаквам информация за тяхното състояние“, каза още вчера шеф Ангелов.

А ето и каква е визитката на участниците, влезли по спешност в болница:

Хани Оф

Хани е бил собственик на ресторант за арабска кухня. В момента има собствен бизнес – магазин за сувенири и цветя. Определя себе си като екзотичен, работохолик и новатор. Кулинарната му мечта е да създаде семеен рецептурник и малък, но елитен ресторант.

Невена Василева

Невена има 16-годишен стаж в областта на кулинарията. В момента работи в бистро. Определя себе си като голям инат, нетърпелива и енергична. Кулинарната й мечта е да готви наравно с шеф Ангелов.

Светлозар Искренов

Светлозар е работил е като готвач на круизен кораб. В момента работи като помощник-шеф кухня в ресторант за  “традиционна българска кухня с модерен нюанс“. Определя себе си като трудолюбиво момче с хъс. Обича екстремни спортове. Кулинарната му мечта е да създаде рецепта, която да остане в историята.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!