Криско и Ася Капчикова се отдадоха на секс туризъм. Влюбената двойка в момента бръмчи по родното Черноморие, като ежедневието й преминава в секс и купони, разказват техни познати.
„Държат се като разгонени зайци. Не можеш да ги изкараш от хотелската стая, а когато са навън, продължават. То не е натискане, то не са въздишки. Абсолютни разюздани тийнейджъри. Всички правим секс, не е нужно да го правят пред публика“, цъкат с език свидетели моралисти.

Мис Плеймейт неведнъж е парадирала с факта, че е много разкрепостена в леглото, а поведението й на моменти е свръхскандално. Красавицата дори си позволи да публикува в социалната мрежа кадър от интимен момент между нея и рапъра. Снимката е запечатала края на любовните забавления на двойката. Ася и Криско блажено са се изтегнали върху спалнята, блондинката е гола, а изпълнителят на „Дали това любов е“ е легнал върху голото й дупе като върху възглавничка, пише столичен ежеседмичник.

 

„Ужасни са вече. В най-скоро време чакаме да си пуснат порно в интернет и без друго са пълни с клипчета“, дразнят се из светските среди.

Влюбените гълъбчета имат доста ексцентрична връзка. Преди време рапърът сгащи половинката си на калъп с жена. Тя от своя страна няма проблем с груповите изпълнения и дори му предлагала да се присъедини към интимните ласки на нея и нейни приятелки.