Софи Маринова и любимият й Тодор Давидов-Гринго ще запретнат ръкави, но не за поредния си битов скандал с елементи на „мятане” и спукани крайници, а за да доят крави във „Фермата”. Двойката, чийто живот през последните месеци мина през обвинения в побой и имагинерна бременност, се е съгласила да се върне на село срещу скромната сума от 30 000 лв.
Първоначално охранителят с турски корен не искал да се включва в риалитито, което връща героите си цял век назад и ще ги лиши от всички екстри на ежедневието - от течаща вода, вътрешна тоалетна и мобилни комуникации, до заредения с любими храни хладилник, съобщава "Монитор". 

Ромската перла обаче го агитирала за каузата и хонорара. Влизайки в шоуто изпълнителката на „Стари рани” не се притеснява за това, че ще хапва месо само като награда за успешна мисия, а за раздялата с Лоренцо.

Синът й вече е тийнейджър и тренира футбол към детската школа на „Славия”, а докато майка му се учи да прави сирене в праймтайма, над него ще бди баща му Петър. С допускането на знаменитости във втория сезон на „Фермата” от bTV влизат в лют сблъсък с Нова ТВ, които в момента ухажват участници за предстоящото издание на „ВИП брадър”. Все още не се знае дали престоят на звездите в аграрното шоу ще бъде по-кратък от този на редовите граждани, както и дали те ще спят в отделно помещение.

Ясно е обаче, че никой от тях няма да развали маникюра си, копаейки за по-малко от две седмици. Известните, досущ като простосмъртните участници, ще излизат след дуел, а не когато им долипсва опцията да се тагнат във „Фейсбук“. Близки до продукцията издават, че сред ухажваните за участие са още писателят Калин Терзийски и музата му Елен Колева. Голямата награда остава 100 000 лв.