В последно време Кадир Доулу и съпругата му Неслихан Атагюл рядко са заедно, тъй като актрисата се снима в новия сериал “Дъщерята на посланика”, в който неин екранен партньор е Енгин Акюрек, пише Труд бг.

Наскоро Кадир бе забелязан сам от журналисти в истанбулския квартал “Етилер”. Попитан как му се отразява раздялата, той сподели:

“За една семейната двойка е трудно да живее в различни градове, но има и предимство. Копнежът един към друг ни кара да прекарваме повече качествено време, когато сме заедно. И двамата се опитваме да си вършим работата достойно.

Тя е в Бодрум, а аз работя тук. Слава на Този, който ни дава тази енергия. Ако човек върши работа, която обича, тогава той не знае какво е това умора.” 

Лично той е пред сключване на договор за участие в нов сериал, който може би ще обяви през януари.

Актьорът отрече информацията в някои турски медии, че Неслихан Атагюл ще участва в нов филм, наречен “Желязната жена Неслиян”. Филмът се фокусира върху 20-годишната Неслиджан Тай, станала известна в Турция с дългата си битката с рака, поради което десният й крак е ампутиран.

Тя преодолява 3 пъти рака, но коварната болест не отстъпва и при четвъртия път загубва борбата и умира миналия септември. Но девизът на Неслиджан звуча така: “Може би ще загубя, но ще загубя, докато се боря!” 

Кадир заяви, че продуцентите използват името Неслихан Атагюл, за да рекламират филма си.

“Неслихан ще публикува обяснение във връзка с този въпрос, мисля, че си струва да я изчакате. Мога само да кажа, че тя отхвърли предложението на продуцента.

Въпреки това, той реши да използва името й. Аз наистина харесах Неслиджан Тай, следвах я в социалните мрежи и също я подкрепях, доколкото можех. И затова, докато болката е толкова прясна, не бива да се бърза да се прави филм за нея. Има време да се преосмисли нейната борба с коварната болест.

И освен това е необходим добър сценарий, които да опише живота на Неслиджан по най-добрия и надежден начин ", обясни Кадир Доолу.