Светлана и Християн Гущеров официално са семейство, призна плеймейтката. Тя допълни, че свекърът Добромир Гущеров не е присъствал на подписването, предаде "Телеграф".
Двамата са сключили граждански брак на 1 юли, като датата е избрана от майката на бизнесмена. 

"Подписахме, вече съм омъжена жена. Гражданският брак беше на 1 юли. Датата я избра майката на Хриси. Някак символично е - нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг - аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук", споделя Светлана.

Моника Валериева разбули голяма тайна, свързана със сватбата на Светлана и Гущеров (СНИМКИ)

Според блондинката свекърът не присъствал заради неотложни ангажименти, но злите езици споделят, че Добромир е категорично против избора на наследника си. 

Светлана все още изпипва детайлите около сватбата на 12 юли. "Реших на подписването да съм с къса рокля, защото ще съм с дълга на самата сватба. Всъщност тогава ще сменя два тоалета. Обичам този по-кукленски стил, исках да съм като Барби за подписването, затова оставих косата си пусната, заложих и на различен от очаквания тоалет", заяви тя.

Припомняме, че това е първи брак за Светлана и втори - за Гущеров. Той вече мина под венчило с фолк дивата Мария, с която обаче се разведе миналата година.