Фики Стораро ще се окаже най-големия любовчия я попфолка, след като вече задмина Константин и Илиян по бройки в леглото си. В последно време той върти три жени, пише столичен седмичник. 
В края на миналата година певецът даде ексклузивно интервю в "Папараци" където разкри, че от две години има връзка с много популярна своя колежка. Веднага се заговори, че става въпрос за Преслава. Спекулации за отношенията им се въртят отдавна, но двамата никога никога не са отричали, че са близки. Точно пък преди две години Фики изяде шамарите от бившия на Преслава – Бирмата, заради оформилият се любовен триъгълник. По-миналата седмица Стораро младши се отметна от думите си, като каза, че няма връзка с Преслава. Запознати споделят, че добричлийката се ядосала от неговите публични изяви и проява н искреност и в крайна сметка връзката им приключила. 
 

Фики не изпаднал в депресия, а се насочил към колежката си Теди Александрова. Миналата седмица на нейно участие тя била придружена от шофьора на Фики, което също е изненада, защото до скоро певицата се движеше с хора от антуража на Ванко 1. Певецът наблюдавал изпълненията на Теди, а в края на участието й си тръгнали заедно. 
 

Преслава и Теди Александорва не били достатъчни за фолк идола, Преди дни той публикува снимка на непознато момиче. Кадърът е с послние "Любов", написано на турски. Момичето се казва Гюлчан и отговаря на всички изисквания на родителите на Фики за снаха. Гюлчан има красиви черти и със сигурност се харесва повече на фамилията отколкото двете певици със скандална слава.