Какво се случва с Иво Аръков? Той беше лудо влюбен в своята Габриела и се кълнеше в любовта им. Двамата дори се радваха на тузарска почивка в елитен гръцки остров. Но нещата се промениха, пише kliuki.bg.

Актьорът се пусна по мрежата, как обладава Маги Джанаварова. Така първоначално помислиха феновете на двамата. Защото на една от снимките мускулягата държи нежно за ръцете певицата. На другата аха-аха да го направят пред очите на мнозина във фейса.

Преди време Маги Джанаварова сподели за житейската си драма. Гаджето я зарязало, защото нейна колежка се метнала в кревата му.

„Да не би сега, след като гаджето я заряза заради нейна колежка и тя да прави същото. Да си отмъщава, като отмъква чуждо гадже“, веднага я нападнаха в нета.

Мнозина повярваха на тази изневяра на мускулестия актьор. И горко го погнаха в мрежата заради тази показност и безсрамие. Само че най-верните последователи на Иво Аръков не се усъмниха нито за миг в него.

И това се оказа истината. Нито Маги Джанаварова е сторила това, нито Иво Аръков е кръшнал на любимата си.А театралната звезда участва в новия клип на певицата, заради което са и по-.разгорещените сцени.

Самата Габриела също била спокойна и безрезервно вярвала на Иво, че няма да я предаде.