Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра отново със съпруга си Тишо, с когото се разведе. Водещата на "Папараци" демонстрира близост и намекна, че двамата са много щастливи. 
Тя публикува във Фейсбук снимка от рождения ден на сина си Патрик, на която се вижда, че тя и Тишо отново са близки, а към снимката добави коментар: 

"Чувствам се като принцеса тази вечер!! Двама мъже искат да платят сметката!! Малкия кавалер вече се чувства голям и се кара с баща си и иска да плати сметката!! Все пак баща му плати.."


И, за да няма съмнения, Венета Райкова написа:

"Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния син на света и най-страхотния бивш съпруг!"

Водещата обяви, че се разделя с нашумелия покрай "Биг Брадър" ресторантьор Тишо изненадващо. Независимо от идилията им, която се виждаше на семейните им снимки, тя призна, че двамата няма да живеят заедно. След това предприе и тотална промяна във външния си вид и смени дори прическата си, накъдри си косата и си сложи екстеншъни. 

Венета Райкова захвърли дори брачната си халка с черен диамант, заменяйки я с много по-семпъл пръстен. Но явно връзката й с Тишо още не е пресъхнала, защото тя и той сияят на снимката от рождения ден на сина им.