Калканджиева се ската, а Тачно запретна ръкави и...
Мъжът на Калканджиева обожава месото, затова започнал да избира прясно свинско, телешко, заешко, пуешко и най-малко пилешко, които замразил седмица преди Коледа в големия домашен фризер. Тачо е майстор на банската капама, но най-добре умее да се справя със скарата на дървени въглища, също специално подбрани от него за Коледно-новогодишните празници.
Въпреки че от време на време семейството се разделя, за да си починат съпрузите един от друг, на Бъдин вечер цялата фамилия с родителите на Жени и Тачо бъднуваха почти до полунощ. А на 27 декември, когато Тачо имаше имен ден, в дома на известната двойка се събраха детески техни приятели, пише "Уикенд".
Последвайте ни
0 Коментара: