Синоптичката на бТВ Натали Трифонова отново привлече мъжкото внимание с безупречен тоалет и визия.

Съдейки по коментарите в социалната мрежа, мъжете едва ли са слушали нейната прогноза за времето, тъй като се бяха задълбочили в коментари за стилната й ризка и прилепнала по тялото пола, с които тяхната любимка се появи в ефир, пише "Петел".

„Намаление на облачността днес, но утре цял ден отново ще бъде значителна, ще има и превалявания от дъжд, а над 800-900 метра височина от дъжд и сняг. В останалата част от страната температурите остават по-ниски от обичайните за месец април, сутрешни от 0 до 5 градуса, а дневни от 8 до 13 градуса. В София максималната температура ще е около 8 градуса. В планините ще преобладава облачно време, на много места ще има валежи от сняг, в ниските части ще вали дъжд и сняг, вятърът ще бъде умерен от запад на югозапад, а следобед ще се ориентира от северозапад.

Максималната температура на 1200 метра височина ще е около 3-4 градуса, на 2000 метра - около нулата. В четвъртък очакваме да се затопли и температурите тогава ще достигат 19-20 градуса. Ще бъде предимно облачно, но вероятността за валежи е малка. През следващите дни повишението на температурите ще продължи и през почивните дни очакваме до 25-26 градуса в страната. В петък, събота и в понеделник има вероятност за краткотрайни следобедни валежи на места. На Великден е малко вероятно да вали“, прогнозира Натали Трифонова.