„Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава, и прибягват до притеснителни методи.

Тук става точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, ще излезе истината наяве и ще блеснат на бял свят игричките.“.

Така коментира фолкпевецът Константин скандалното обвинение в изнасилване срещу него, пише „Телеграф“.

Обрат в сексскандала с Коцето! Негови близки разкриха подробности, жертвата бил той, защото...

Коцето е категоричен, че това е поредният случай, в който злоупотребяват с името му, като заяви, че за пръв път говори по случая пред медията ни.

„Искам да поздравя всички, които ме обичат, и да им пожелая да бъдат щастливи и спокойни“, добави още изпълнителят на хитовете „Черна роза“, „Ти си само осми клас“, „Проблем“ със Софи Маринова, „Не ме заслужаваш“ с Емануела и „Не ми пречи“ с Преслава.

Преди дни в медийното пространство се завъртя информация, че 17-годишна ученичка е подала жалба за изнасилване срещу фолкпевеца.

Според нея на 18 август в РУ-Несебър е постъпила жалбата от непълнолетното момиче, чието име не е ясно. В нея се твърди, че Коцето е извършил с него насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант в Слънчев бряг.

Непълнолетната девойка се завъртяла това лято около звездата и от известно време се движела навсякъде с компанията му. на 18 август през нощта Константин имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 часа на разсъмване.

Шофьорът му Вили паркирал майбаха пред хотела. Непълнолетната била с певеца и доброволно влязла в стаята му, съобщи Флагман.

Друг източник от органите на реда твърди пред бургаския сайт, че возилото на звездата е засечено пред полицията, а шофьорът му е отведен след положителна проба за употреба на кокаин, взета му била и кръвна проба.

Районната прокуратура в Бургас вече проверявала случая, като образуваното досъдебно производство засега било срещу неизвестен извършител.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук