Певицата Мария Илиева спретна истинско шоу на сцената на „Като две капки вода”.  Гласовитата търновка се пресъздаде по уникален начин образа на Мадона „Justify My Love”.
 

Преди да се качи на сцената, тя сподели притеснението си, че няма да може да се справи с парчето заради многобройните еротични сцени. За да я окуражи и отпусне, водещият Димитър Рачков, който от началото на шоуто не спира да се задява с Илиева, реши да свали част от дрехите си, започвайки с ризата. За негово огромно съжаление, копчетата се оказаха прекалено много и докато се разхвърля, Мария вече беше в асансьора.

Тя взриви сцената с предизвикателното си изпълнение. Оскъдно облечената певица флиртуваше смело и с мъжете, и с жените от балета, дори се награби с една от танцьорките.

И не остави никакво съмнение, че се притеснява.

Въпреки че такова бе уловено от чаровната Хилда Казасян, която призна, че незнайно защо е запозната много добре с парчето.Когато Мария Илиева приключи изпълнението, Димитър Рачков реши да се възползва от обстановката и смело се хвърли в пълното с мъже и жени легло, на което все още лежеше и любимата му Мария.

БЛИЦ припомня, че наскоро се появи информация, че Рачков се е разделил с Мария Игнатова, а новата му цел име именно певицата, която носи същото име.