Лошото момиче на Холивуд - американската актриса Линдзи Лоън, се е омъжила тайно. В публикация в Instagram певицата нарича досегашния си приятел Бадер Шамас "моя съпруг". 36-годишната актриса, родена в Ню Йорк, обяви годежа си с 35-годишния Бадер през ноември миналата година. Двамата се срещат от 2020 г.

"Аз съм най-щастливата жена на света. Ти ме намери и знаеше, че искам щастие и благодат. Сега получавам всичко това едновременно", пише в поста Лоън. Близо 10,9 милиона души са нейни последователи в мрежата.

Шамас e помощник-вицепрезидент на инвестиционната компания Credit Suisse в Дубай, където Лоън живее през последните седем години. През май 2020 г. майката на звездата Дина коментира Бадер с думите „в момента Линдзи се среща с прекрасен човек“.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

Линдзи Лоън е една от най-спорните личности на Холивуд. С кариера, стартирала още от детските ѝ години, актрисата дълго се луташе между неспирните купони, алколохлата и наркотичната си зависимост. Най-добра приятелка на Бритни Спиърс и Парис Хилтън, трите звезди са известни купонджийки в Меката на киното.

Лоън се е срещала със Ставрос Ниархос, DJ Саманта Ронсън, Уилмър Валдерама и Арън Картър. Била е сгодена за руснака Егор Тарабасов, но двойката се раздели през 2016 г., след като бяха заснети да се замерят с мобилен телефон на плажа. По време на интервю за руска телевизия Лоън дори признава, че е купила сама годежния си пръстен при годежа й с руснака през септември 2015 г. След поредица скандали и побоища, двойката най-накрая се раздели.

Преди дни актрисата подписа договор за два филма с Netflix и ще участва в предстоящата романтична комедия Falling for Christmas.