Гимнастичката Валерия от „Фермата“ изглежда е на път да сложи край на връзката си с важния човек с обществена позиция, който я крие от хората. Това е най-голямата драма в живота на русокосата заралийка, която вече разказа, че извън риалитито има интимни отношения, пазени в строга тайна.
„Водя жестока вътрешна борба“, изплака Валерия, но тази вечер показа, че в тази борба явно има победител, защото даде надежди на влюбения футболист Алек, че могат да заживеят заедно след края на хитовото шоу.

„Идваш с багажа в София“, настоя Ромео пред старозагорската си възлюбена. „От разстояние връзката не се получава“, категорична беше и Валерия, която го разбрала от собствен опит. „Като изляза от тук ще градя наново. Склонна съм да се преместя в София“, обясни гимнастичката.

За месеца си във „Фермата“ била учудена как някой непознат можел да й стане толкова близък и да чувства такава опора. Алек пък не пропусна да й обясни колко много означава тя за него. Въпреки това обаче недоверието на Валерия остава заради горчивия вкус на предишната й нещастна любов.

„Във външния свят може да стане всичко. Заради това, което ми се случи преди да вляза, трудно мога да ти повярвам. Няма сериозен човек до мен, но съм в процес на изглаждане на взаимоотношенията“, разплака се за пореден път гимнастичката с мистериозното гадже.