„Беше много вълнуващо да съм сред всички най-успели, ярки и истински жени на България, които бяха номинирани във всички категории. И съм много щастлива, че точно тази година получих това признание, защото тя е най-щастливата, най-смислената, най-важната за мен от моя живот”. Така коментира приза „Жена на годината” в категория „Музика” известната поп изпълнителка Мария Илиева, която партнира на Николай Василковски в предаването „Събуди се” по Нова Телевизия.

Тя разказа как се е променил живота й откакто е майка. Синът й Александър е на 10 месеца и също присъства на церемонията на наградите „Жена на годината”.

„Промени се животът ми, Александър категорично преобърна всички приоритети, защото появата на едно дете е освен огромно щастие и огромна отговорност и всъщност първата мисъл, която имам, без значение какво правя и какви ангажименти имам, е за него”, разказа певицата.

Между грижата за бебето и музикалните си ангажименти Мария Илиева успява да събере най-добрите си песни в албума „Всичко”, който ще е на пазара на 1 декември.