Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Известният актьор качи снимка с генерала в страницата си в социалните мрежи и предизвика недоволство сред почитателите си, които отхвърлят действията за справяне с коронавируса. Някои от тях директно се отричат от Карамазов заради участието му в кампании с "компрометирани личности", пише burgas24.bg.

 

Стига се дотам, че актьорът приканва несъгласна с него фенка да напусне профила му в инстаграм. 

Секссимволът на родното кино признава, че е очаквал подобна реакция. Той пуска фотоси от участието си в кампанията на Българския лекарски съюз "Добрата дума лекува". "С моите приятели, моите спасители и моите пазители, Докторите в моя живот - Костадин Ангелов и Благомир Здравков", гласи посланието на афиш с популярния актьор.

"Харесвам тези хора, защото са талантливи и много добри лекари - генерал Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската професия и тя буди истинско възхищение в мен", казва Владо Карамазов.

"Току-що остана с един почитател по-малко...", огорчена е фенката Мария. "Ако това, че казвам, че уважавам лекарската професия, е нещото, което заличава моята работа, заради която навярно сте ми почитателка, не говори добре за вас", отвръща й актьорът.

Той разказва как е фен на балетиста Сергей Полунин. Въпреки че си е татуирал Путин на гърдите, продължил да го уважава заради таланта му.

"Изобщо не ме интересува нищо друго, ако ще всички малоумни политици да си татуира. И в този ред на мисли продължих да се интересувам от това, което прави, и все още го следвам. Трябва ясно да знаем за какво харесваме или не харесваме даден човек. А сега просто напуснете този профил", тросва се Карамазов.