Видеото на песента "Герой" на победителя в "Мюзик айдъл" 2 Тома ще влезе в MTV тази събота. Версията му обаче е цензурирана според изричните изисквания на музикалния гигант.

MTV помолиха продуцентите от "Вирджиния рекърдс" да направят нова версия на клипа, в която някои сцени са променени или изцяло премахнати.

Неприемливи се оказаха кадрите, в които жена яростно реже нарове с мачете – за тях това е потенциална демонстрация на насилие, както и кадрите, в които латернаджия изпуска кълбета дим – тютюнопушенето, знаете, не е много европейско, коментират от "Вирджиния".

Новата MTV версия на "Герой" влиза в програмата World Chart Express тази събота (21 февруари) от 10 ч. българско време. Предаването се повтаря в неделя от 20 ч. и вторник от 18 ч. наше време.

Същевременно Тома репетира усилено с новата си банда и се готви за голямо клубно турне, на което ще представи пред феновете на живо дебютния си солов албум. Обиколката на рок героя ще включва 10 български града и култови за рок музиката места. Стартът на турнето е през пролетта. /БЛИЦ