Хубавата синоптичка Натали Трифонова има двойничка в bTV и тя се казва Виктория Петрова. Това откриха ценители на женската хубост, открили прилика между двете първи красавици от екрана, и стигнаха до изненадващия извод. Момичето на времето и новинарката обаче наистина много си приличат по черти на лицето, дори са един тип, като изключим различната боя, обсъждат двете атрактивни дами колегите им, писа „Таблоид“.

Виктория е с черна коса, а Натали е руса, но и двете имат красиви сини очи и това  особено много омайва силния пол.


Не е за пренебрегване, че между двете има разлика в годините – блондинката е съвсем начинаеща и е в началото на 30-те, докато Вики тази година навършва 40. В този смисъл Натали има сериозно предимство, но по-големият й коз е, че има страхотна стройна фигура, докато екранната партньорка на Юксел Кадриев води неистова битка с килата от години.

Plus size моделката Ашли Греъм взриви мрежата! Взе почистващ препарат за стъкла и се… (СНИМКИ)

И едната, и другата се оценявали като много добре изглеждащи жени. Допреди идването на звездата сред синоптичките в телевизията Виктория бе безспорната красавица на медията. Сега обаче всички сочат Натали като най-желата и атрактивна жена там.