Натали Трифонова открито изревнува в ефир от подарък, предназначен за колегата й Златимир Йочев.

Повече от година той е титулярното лице на сутрешния блок на bTV, а винаги доброто му настроение явно предизвиква все повече симпатии сред зрителите. Доказателство за това 37-годишният хасковлия получи с изненадващо писмо.

В ефир Димитър Тасев заяви, че има нещо, което трябва да прочете пред всички. Спортният журналист извади лист хартия и каза, че това е писмо до Златимир Йочев от женския клуб в Свищов:

„Здравейте, г-н Йочев. Дамският клуб от Свищов се включваме в инициативата на „Тази сутрин“ – „Закуска в сутрешния блок“. Изказваме благодарност, че миналата седмица ни информирахте на каква честота можем да слушаме БТВ радио в Свищов и казахте няколко думи за града ни. Поздравяваме нашия съгражданин – оператора Добромир Иванов. Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта.

А другият месец ще измислим и ще ви направим нещо по-различно. Пращаме ви и мушама – да си имате“.

Тук се намеси Натали Трифонова, която се разсърди, че до тях не е стигнала торта. „Така ли? Аз призовавам мъжки клуб Свищов. Не дамски, а мъжки клуб Свищов да прати една торта, защото Злати не мисли за нас“, каза с усмивка тя.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук