Най-търсената порно актриса Лана Роудс разки кои са качествата в мъжете, които я привличат. Красавицата разкри детайли от личния си живот и срещите си. 


Лана сподели, че има точно 3 неща, които търси в мъжете. 23-годишната звезда на Pornhub се е уморила да бъде сама и смята, че е време да намери любовта на живота си.

"Аз съм жена, която изкарва сама парите си, следователно нямам нужда от това. Бих излизала с мъж с всякаква работа, аз мога да покривам разходите сама. Може би това ме отличава от другите момичета", споделя Лана в Youtube канала си.Еротичната икона казва още, че се впуска във връзки, само ако усети внезапни искри. 

"Най-важно е натуралното привличане. Може да бъдеш най-горещото момче на света, но да не почувствам нищо към теб. Просто не ми пука. Второто важно нещо за мен е когато се опознаем, да се смеем на еднакви шеги. Много ми е важно да имаме еднакво чувство за хумор", допълва Роудс. 

И на последно място, но не последно по важност, Лана изтъква, че за нея е важно мъжът да не я използва. 

"Последното нещо което гледам е дали са с мен, защото съм порно звездаи изкарвам много пари или просто защото е готино да излизаш с порно звезда. Всеки бива използван в една връзка. Преди да стана известна са ме използвали, защото съм прекалено добра. А сега е още по-зле, защото мога да дам много повече от това. Искам мъжът до мен да има искрени чувства", заключи брюнетката.