Крис Нот се старае да бъде примерен съпруг и да си върне жената и семейството. Съпругата му Тара Уилсън се изнесе за известно време от дома им и обикаляше Америка, по коледните празници, заради обвиненията в сексуално посегателство срещу актьора, отправени от няколко жени.

Историите са от преди доста години, а той твърди, че било по взаимно съгласие. Едната случка обаче била по време на брака му, три години след като се оженил за Тара.

Тузара изглежда се опитва да се поправи. Той беше забелязан да пазарува в магазин за хранителни стоки в сряда в Лос Анджелис, а преди това се разхождаше с Тара и момчетата - Орион е на 14 години, а Кийтс на една годинка, съобщава "Daily Mail".

Това е първият път, когато 67-годишният Нот е видян в компанията на семейството си след обвиненията. Крис носи брачната си халка, но 39-годишната Тара своята - не.

Те се опитват да възстановят някаква нормалност помежду си, след скандала, който в момента измъчва Крис, казват техни близки. Той беше уволнен от сериала, в който участва - "Закрилникът" и общо взето остана без подкрепата на колегите си.

Тара била в сравнително добро настроение, докато разговаряла със съпруга си, твърдят очевидци. Те натоварили торбите с покупки в бялата й "Тесла".

Общо четири жени се оплакват от похотливостта на актьора. Последната каза, че актьорът я е опипвал насила, когато е работила като хостеса и певица в ресторанта "Da Marino" в Манхатън през 2010 г. Тя е била на 18 години по това време, а Нот - на 55.