Едно от най-харизматичните лица на Българската национална телевизия Мариана Векилска ще бъде водеща на сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ на 20 и 21 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. 

"С удоволствие поемам щафетата от колегите, които водиха предходните издания на съботно-неделното сутрешно предаване на Българската национална телевизия.

Заедно с редакторката Деси Христозова сме подготвили много преки включвания от цяла България, репортажи и интересни гости в студиото. Така че ни очакват динамични часове в утрините на двата почивни дни!“, споделя Мариана Векилска, чието предаване "България в 60 минути“ се завръща в програмата на БНТ 1 след лятна пауза в началото на месец септември.

Специалното лятно издание на сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук