Плеймейтката Моника Валериева е пред подписване на договор с музикална компания „Пайнер”, разкриха близки до нея. Те споделиха още, че Валериева вече е имала официален разговор с инж. Митко Димитров и е едно от новите попълнения на димитровградската музикална империя, пише "Телеграф".
След няколко успешни колаборации с Джордан Валериева вече е записала и първата си самостоятелна песен. Това разкри самата тя в личния си профил в социалната мрежа „Инстаграм: „Приятели, записах самостоятелна песен! Да снимам ли клип, или да не чакам още месец, а да ви я подаря?”, с тези думи Моника се обърна към онлайн приятелите си, за да се посъветва с тях, дали да снима клип, или да им пусне парчето сега.

Най-недоволни от факта, че ще става фолкзвезда, били режисьорът на „Пайнер” Люси Иларионов и бившата ѝ най-добра приятелка фолкизпълнителката Андреа. Първият и Валериева в момента се съдят заради думите на Люси в риалити формата „Биг Брадър”, че Моника е платено момиче. С Андреа пък се изпокараха жестоко, но така и не стана ясна причината. В момента Андреа не можела място да си намери от бяс, че Валериева се цани за нейното място в „Пайнер”.