Английската актриса от отбора на Заки Манал Ел Фейтури има не само музикални, но и други заложби. Талантливата Манал Ел Фейтури, която спечели сърцата на българите с уникалния си глас и сценично поведение в X Factor, се е снимала гола.

Английската актриса участва във филма на Башар Рахал „Код: Червено“, където в една от сцените й се налага да се съблече гола.

Огромният й силиконов бюст напълни очите на зрителя и дълго време се помни като един от добрите еротични кадри в зомби трилъра. Манал е взела добър хонорар за ролята си на Анна Бенет в българската лента, макар самият филм да не получи висока оценка от критиците, пише "Галерия".

„Преместих се в България запостоянно, след като ме поканиха за участие в хоръра. Вече не живея в Лондон. Реших да участвам в X Factor, защото… защо не?! Сигурно ще е забавно“, заяви Манал Ел Фейтури на кастинга.

Тя самата обаче не е очаквала какъв огромен фурор ще предизвика нейното участие. Още с първата си поява Манал се представи блестящо и изправи публиката на крака, а съдиите буквално я боготворяха. „Това, което направи на сцената, беше възхитително, ти си уникална!

"Представи се страхотно“, поздрави я Велизар Соколов-Заки още преди дори да е предполагал, че тя ще бъде именно в неговия отбор. Останалите членове на журито също не пестиха похвали, но най-очаровани от Манал бяха феновете на X Factor. А с последното си представяне на Къщата на съдиите, актрисата даде заявка за победа в музикалното риалити.

Манал е екзотична смесица от арабска, руска и китайска жилка. Преди да се ориентира към актьорското майсторство, красавицата се е занимавала с ориенталски танци, и по-специално бели денс. Опитът й в тази сфера със сигурност ще й бъде от голяма полза за големите концерти в X Factor, където танците и сценичното поведение са от изключително значение.