Не Азис, както първоначално се предполагаше, а Галена ще е звездата, която ще забавлява гостите на пищното сватбено тържество на Цеци Красимирова с нейния любим Майкъл Струмейтис. Изпълнителката от „Пайнер” обаче ще бъде там не като гост, а на работа. Тя ще излезе на сцената, ще изпълни няколко парчета и ще си тръгне, твърди "Уикенд".
 
Супер пикантен детайл от сватбата на Цеци Красимирова и американския мултимилионер! Уникални СНИМКИ

От популярните български лица единствено Мариан Кюрпанов има покана за тържеството. Двамата с Цеци станали близки още когато стартирали кариерата си на модели преди повече от 20 години. Оттогава поддържали отношенията си и до ден днешен били като брат и сестра. Преди години се говореше, че са имали и интимна връзка, но според запознати това не отговаря на истината.

Скандал тресе хайлайфа! Цеци Красимирова изригна преди сватбата си: Няма да присъстват...
 
Самата моделка преди дни излезе с официално обръщение, с което опроверга слуховете, че е изпратила покани на Азис и Ивайла Бакалова. „Тя никога не е била близка с Азис. Не се е карала с него, просто се познават, но не поддържат връзка”, обясни приятел на моделката. 
 
 С Ивайла Бакалова положението било същото. Цеци е била изключително близки не с бившата Мис България, а по-скоро със сестра ѝ Божидара. Официалната версия гласи, че отношенията им охладнели, когато бъдещата булка се преместила да живее в Испания. Заради разстоянието, което ги дели, приятелките постепенно спрели да общуват и към момента нито се срещат, нито се чуват по телефона. Има обаче и друга любопитна подробност около края на тяхната близост. Майкъл, за когото Цеци ще се омъжва, имал връзка с нея още преди години. След като живеят заедно 2 години обаче се разделят и той завърта афера с Божидара.
 
Двамата били заедно почти година, а след още няколко забежки Струмейтис отново се върнал при Красимирова. 
 
Най-видните гости на сватбата ще бъдат дъщерята на булката – Джудит, бъдещата тъща и сестрата на Цеци със семейството си. Макар да не очаква родни звезди в най-щастливия си ден, младоженката е наела българи, които да се грижат за организацията на събитието.

Както jenata.blitz.bg съобщи, за външния вид на булката ще се грижи дизайнерката Евгения Борисова.
 
 Колкото до замъка - „Това е много красива, старинна сграда, която изглежда като в приказките. Цялата ще бъде декорирана с цветя”, твърдят източници. Булчинската рокля ще бъде уникат. Изработва я българската дизайнерка, но с платове, които са купувани от Дубай.

„Това е истинска висша мода с много специална конструкция, ръчен труд и изключително качество”, смятат близки на младоженката. Според тях, дрехата ще е толкова специална, че сигурно ще се наложи да се облича с асистент, както е с почти всички произведения на висшата мода, която създава не просто облекла, а произведения на изкуството. 
 
Сред изненадите за гостите ще бъде изпълнение на състав за български народни танци. В такава група в Барселона танцува самата Цеци и много от поканените очакват по време на тържеството тя да хвърли роклята-уникат и да я смени с народна носия, за да участва в програмата, която съставът ще изнесе. Освен български фолклор ще звучи и фламенко. Поканен е един от най-популярните състави, изпълняващи традиционния за Южна Испания танц. 
 
Сватбата е насрочена за 12 май. Както е известно, бъдещият съпруг на българската красавица има слава на мултимилионер, спечелил богатството си с търговия със законно отглеждана марихуана за медицински цели. Пред много от гостите стоял въпросът какво да подарят на младоженците, които на практика имат всичко. Цеци обаче ги успокоила, че подаръците не я интересуват и най-вероятно ще се събират пари, които ще бъдат дарени за благотворителност. В този ден за нея било важно само да бъде заобиколена с хора, които наистина обича и които държат на нея.