Състезателката по фигурно пързаляне в "Игри на волята" Фейгин се сваля с Георги от формата. Двамата са в различни племена, но стана ясно, че са излизали на срещи още преди старта на шоуто и дори и в момента между тях прехвърчат искри. 

"Георги направи първата крачка, покани ме на среща малко преди игрите", призна си спортистката от племето на "Супергероите".

"Познаваме се от преди игрите, ходихме на ресторант", добави още тя и се изчерви пред камерите. В тази гама на лицето бе и реакцията на Георги. 

Източници на БЛИЦ разкриха, че двамата са продължили отношенията си и след шоуто, но не се наеха да потвърдят дали и към този момент са заедно.

Този сезон спокойно може да мине под надслов "На крилете на любовта". Ще ви припомним, че в риалитито, в племето на "Безстрашните" има бивши гаджета в лицето на Мирела и Лефтеров, който едва месеци преди старта на шоуто, са сложили край на отношенията си. 

Това не е всичко. В риалитито се подвизава още една двойка - олимпийската шампионка по борба Елиза и любимият й - сърбинът Алекса, който също се занимава с този спорт професионално. Двамата засега са в различни отбори, като този път става въпрос за "Супергероите" и "Безстрашните".

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук