Племенницата на принцеса Даяна, 30-годишната Кити Спенсър, се омъжи за милиардера Майкъл Луис , който е два пъти по -възрастен от нея, пише Daily Mail.

Сватбата се състоя в старата вила Aldobrandini във Фраскати близо до Рим в петък, 23 юли. На великолепната церемония присъстваха приятели и семейни двойки. На сватбата бяха поканени трите деца на младоженеца. 

Не е известно дали бащата на булката е присъствал на церемонията, тъй като същата вечер той публикува снимка от имението си Althorp в социалната мрежа.

След сватбената церемония младоженците поканиха гости в ресторанта, празникът продължи с танци и фойерверки. Сватбената рокля на племенницата на принцеса Даяна е изработена от италианската модна къща Dolce & Gabbana. Моминското парти на момичето се проведе във Флоренция.

Кити Спенсър е най-голямото дете на брата на Даяна, граф Чарлз Спенсър. Избраникът на племенницата на принцеса Даяна е на 62 години - шест години повече от баща й. Кити Спенсър и Майкъл Луис са сгодени от декември 2019 г. Милиардерът направи предложение на момичето в Южна Африка, откъдето е той. 

Те също искаха да отпразнуват сватбата там. Влюбените започнаха да се срещат през 2018 година. Това не е първата връзка на Спенсър с мъж, много по-възрастен от нея. Момичето имаше връзка с италианския магнат за недвижими имоти Niccolo Barattieri di San Pietro (разликата във възрастта беше 20 години).