Новата 2022 година донесе на поп фолк певицата Данна много скъп и много специален подарък, с който тя просто нямаше как да не се похвали веднага в социалните мрежи.

Данна вече се радва на истински Диамант - малко сладко чихуахуа, което е и първото куче в живота на младата изпълнителка. Щастието просто й е изписано на лицето, а както изглежда - и животинката се чувства не по-малко щастлива в обятията й.

"Diamond вече е на почти 3 месеца и е много сладък. Буквално за няколко часа свикна с обстановката у нас. Никак не е срамежлив и не е страхлив. Отдавна исках да имам куче и то точно мини чихуахуа. Избрах тази порода, защото са много малки и сладки – една педя са и по-малко от един килограм тежат", споделя с вълнение певицата.
 

И за да е картинката пълна - Данна вече е създала и Инстаграм профил на новия си домашен любимец - @diamond.doggyy и по всичко изглежда, че кученцето ще се превърне в истинска звезда в скоро време във виртуалното пространство благодарение на стопанката си. Вече има качени и няколко интересни снимки, а съвсем скоро се очаква и първата официална фотосесия на малкия любимец.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Diamond (@diamond.doggyy)

Освен с грижите за новия член в семейството, фолк звездата подготвя и приятна изненада за своите почитатели. Съвсем естествено това ще бъде музикална изненада, но кога точно ще я представи пред публиката, тя все още не съобщава.